Son Yazılar

Yeni Yıla Doğru

Hepimiz için yıl sonu bilançolarının hesaplanma vakti geldi, bu sene neler yaptık, neleri yapamadık, ne yapmak istedik olmadı, neleri gelecek sene kesin yapacağız...
Bu liste uzayıp gider böylece. Her sene sonunda dileklerimiz aklımızda belirir. Yeni yılda kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmayı, daha sağlıklı beslenmeyi, para biriktirmeyi, belki de birikimlerimizle bir yatırım yapmayı, daha çok tasarruf etmeyi, kilo almamayı, hatta vermeyi, düzenli spor yapmayı, daha az alışveriş yapmayı, gereksiz olandan uzak durmayı, aile olmayı, aileyi genişletmeyi ve daha aklıma gelmeyecek birçok dileği dileyerek yeni yıla gireriz.
Bir de nasıl girersek, öyle olurmuş ya, tam on ikide kendimize çeki düzen veririz, uyumamaya çalışırız, zira uyursak tüm seneyi uyuşuk geçiririz.
Geçtiğimiz sene yaptığımız hataları yapmamayı geçiririz aklımızdan. Hatalarımızdan ders almış olmayı dileriz. Ne de olsa, bir musibet bin nasihatten iyidir ve biz de deneyimlerimizden öğrenmek üzere yola çıkarız.
Geçtiğimiz seneden daha çok sağlık dolu, kahkaha dolu, başarı dolu bir yıl olsun yeni yıl! Umudumuzu ve inancımızı yitirmeyelim...



Hiç yorum yok