Son Yazılar

Mutfak'ta oyun izledik...


Geçtiğimiz Perşembe akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı izlemeye gittik.
Bulunduğu konum gereği Kuruçeşme Arena çok isabetli bir seçim olmuş, boğazın yanıbaşında gece hayatını koklayabilecek bir yerde kurulmuş. Yalnız bir tiyatro izleyebilmek için oynayanların yüzlerini görmemiz, mimik ve jestlerini farkedebilmemiz daha öncelikli olmalıydı. Bu sebepten ötürü biz tribünlerde oturanlar ancak uzaktan izleyebildik. Ama yine de skeçler genel anlamda çok başarılıydı ve yüzümde tebessümden daha fazla etki yarattılar.
Gelen kişilerin yaş ortalamaları ilginç derecede farklılık gösteriyordu. Ama ülkemiz yaş ortalamasını göz önünde bulundurursak genç kesim Mutfak'ı izlemeyi çok seviyor diyebilirim.
Yalnız böyle yerlere gidildiğinde nedense geleni didiklemek gibi bir anlayış var insanlarımızda. Otoparka gittiğinizde normalde en fazla 5-10 TL alan yerler 20 TL'den açılış yapıyorlar ve park edilen yerler de çıkmaz sokak gibi bir binanın arka tarafı. İçerideki içkilerden söz etmiyorum bile. Bu gibi durumlarda nasılsa bu insanlar kriz mriz dinlemeyip buralara para ödeyip gelmişler, azıcık daha versinler ne olur ki diye fırsatçılık yapılıyor demek ki.
Allah'tan oyunun etkisi bayağı bir kaldı ki üzerimde, tüm bu olumsuz yanlar bir anda silindi kafamdan.
Ne demişler, bir kahkaha=bir kalem pirzola:))

Hiç yorum yok