Son Yazılar

Büyük Kumar (Runner Runner)

Princeton'ın parlak öğrencisi Richie Furst, aynı zamanda kumar sitelerine oyuncu bularak okul harçlığını çıkartmaktadır. Kumarda para kaybeden bir öğrencinin onu dekana ispiyonlamasıyla okuldan atılma ile karşı karşıya gelir. Okul taksidini ödeyebilmek için son bir atılım ile internet üzerinden kumar oynar ve sitenin hile yaptığını fark eder. Elindeki son parayı kumarda kaybeden Richie'nin tek şansı kumar sitesinin sahibine gidip durumu açıklamak ve bunun karşılığında parasını geri almaktır.
Kosta Rika'da bulunan site sahibi ünlü iş adamı Ivan Block'u ziyarete giden Richie, bir şekilde ona ulaşmayı başarır ve hileden bahseder. Tepkisini açığa vurmayan Ivon ise Richie'ye teşekkür edip onu gönderir. Richie bu durum karşısında çok şaşırmıştır, ama daha yapacağı bir şey yoktur. Fakat ertesi gün Richie'yi kaldığı otelden bulan adamlar onu Ivon'ın karşısına getirirler ve Richie vazgeçemeyeceği bir teklif alır. Okulunu bitirebilmesi bu kumarı oynamasına bağlıdır.
Justin Timberlake'in göz dolduran oyunculuğu ve Ben Affleck'in etkileyici oyunculuğu birleşince keyifli bir film bizi karşılıyor. Evde DVD keyfi için ideal bir film olduğunu söyleyebilirim. Şimdiden iyi seyirler!


Hiç yorum yok